Rönneberga Konferens – en mötesplats utöver det vanliga
24
MAR

Skiss fasad med solpaneler

Vi på A-arkitekter är engagerade i projektets hela process och arbetar med arkitekturens samtliga delar, från planering av större områden till detaljerad möblering. Vårt arbete med Rönneberga Konferens har resulterat i snygga och funktionella möteslokaler som bjuder in till kreativa möten på Lidingö.

Rönneberga ligger i natursköna omgivningar, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Vi på A-arkitekter var med och renoverade möteshusen Boken, Eken och Rönnen som under rådande omständigheter används för att ordna mindre möten under trygga förhållanden. Rönneberga har lyckats ställa om sin verksamhet på ett beundransvärt sätt, vi är glada att vårt arbete kommer till daglig användning!

Vårt uppdrag innebar bland annat en totalrenovering av de 100 hotellrummen och flera möteslokaler. Projektet handlade om att uppdatera hotellrummen och göra alla ytor mer inbjudande för gäster och besökare, utan att förlora känslan av arv och historia.

“Vi är stolta över våra moderna och luftiga möteslokaler med underbar utsikt över Stockholms inlopp” säger Gunilla Runsten, VD på Rönneberga. Vårt mål med allt vi gör är att hjälpa våra kunder hitta lösningar som inte bara är vackra att se på, men även funktionella och klimatsmarta. Rönneberga är en svanenmärkt anläggning som aktivt arbetar med förbättrande åtgärder för att minska sitt avtryck på miljön.

 

Besök Rönnebergas hemsida för mer information: https://www.ronneberga.se